Saturday, 1 October 2011

sye taa marah awkk laa :DD .



 salam ..
you no what ? 
diari aku kne bce :( !
arrghhh , tidak,tidak .
tpytpy aku daa twu daa spe yg bce .
hurm mcm nie la biar aku storymory kt krg kayy .
ary tu time aku na pgy solat asar , opss jb2 tyme tu kt skola ..
*aku bwkk diary g skola , okee back to the topicc :) ..
time too na g solat asar , aku tggl kan diari aku kt dlm beg aku .
then beg tlekong aku bwkk laa pg solat ..
pastu diari tuu aku sngaje t'balekk kan .
dan aku igt posisi diari tuu .. 
diari tu klaw krg na twu , aku ltak dlm beg then t'blekk kan .
*sengaje , na twu adee org bce ke taa .
time tu plakk ade sidye dngn akuu ..
so aku rse diari tuu mybee slmat dlm beg .
lps tuu , bile aku blekk dry solat asar .. aku bkakk begg .
 .............................................................................
diari tu daa t'blekk .. 
ya allah , aku t'kjott gile laa .
so aku rse mcm2 laa tyme tuu .
takot ? sedey ? risau ? sume adee .
org skelling aku sumeee aku tnye ..
then aku tnye srg mamat ni laa .
dan klaw krg na twu mamat ni ske buli akuu !
arhhgggg , tension twu dokk blkg dye .
tpy aku taa rse dye bce sbb time aku ltk diari dye daa blaa dluu.
yelaa , naa jmpe buahh aty dyee .
n tyme aku tnye jgkk dye bluurrr gilee la ..
*lwakk twu mukee dye . haha :DD .
eheh , back to the topic .
pstu aku just bwt bdohh je laa .
then aku tnye si dye ..
'kau ade nmpakk spe2 bkak beg aku ta?'
dye kte taa . so aku biase je laa .
thenn bile da 2,3 ary aku lpe bnde tu ..
..............................................................
*hurmm , hppy2 aku na blekk umh ..
anywy , biase laa mcm ta twu bdax asrma . 
msty na bbs skjabb kankan ?
ble smpai rmhh jee ..
aku tros cpaii fone akuu .
aty aku t'grak naa tnye sidye ..
aku pon mcj dye dngn cre baek ..
dye juj00 . dye ngku n ckp bnde yg btul .
aku pon legaa sket . aku ta ksah dye na bce diari aku sbb ape yg aku tlis ..
mjorty dye da twu .
hurm ............

p/s : aku maaf kan kau kwann , klaw kau naa twu .. aku ade motif npe aku ltak diari tu dlm beg scre t'blekk dpan kauu .. motif dye aku na twu sama ade kau jujur/ikhlas dlm p'shabatn kite ke ta tpy taaa .. aku rse sdeyy laa jgakk . hurm nvrmindd .. kpde sume yg bce slott blog aku yg nie .. igt laa jujur/ikhlas laa dlm p'shbtan :DD .

theendd , salam ..

SYAHIRAZAMRI:)

terima kasih kerana sudi membaca entry saya :))

No comments:

Post a Comment

iloveyou ♡