Saturday, 13 August 2011

kwan , mmber , sahabat , bestiess and ... !

 
Salam ,
hurm , sume org kat dunie nie ade kwan tpy yakin ke kwan kte tu kwan ?
or lwan kte ?
hurm , aku da de da kwan yg mkan kwan .
aku jgakk da jmpee kwan yg btol2 kwan bkan lwan .
hurm , klaw korg na twu adelaa srg hmbe allah ni nme dye tutttttttt ..
ta ley laa aku bgy twu nnty mngaibkan dye plakk . ta baek tawu !
pmpan nie klaw depan aku nauzubillah pnye laa baekk aku ckpp . 
kt skolaa dye tgor aku bkan maen gmpakk agy arr .
aku lyann laa baek2 .
tup , tup aku dpt twu dry mmbe aku yg laen , yg dye ngumpat mcm2 psal aku .
tyme tuh mmg laa sket aty , tpy aku biar kan jekk .
bkan skaly dye bwt aku cm tu ,
tpy da b'kly2 kau twu ?
Hurm , lantak kau laa pmpan ..
mlas na crikk psal ngn kau ..
eiii ,, FUCKERDAMNSHIT tol laaa !!
hurm , sbar2 puase ...
okeyy stop psal pmpan tuu .
Next , psal hmbe allah nieh .
aku hppy sgt dpt kwan yg btol2 kwan .
dlu tyme skolaa rndah dwg sllu FORMAT msaalah aku .
tpy ble naekk mnengah pon dwg ttp format msaalah aku .
wlwpon , mseng2 da de kwan bru .
bdax2 tu bwt aku hppy .
syg dwg ketat2 .
tpy ble naek mnngah ktowg jrg ddokk brakk sme2 , share secret sme2 ..
miss sgt tyme skola rndahh .
hope hbngan persahabatan yg kmi bine ni utuh smpai ble2(oit , nerd ta ayt aku ?) ..
haha :]] !
nakk twu bdax2 tu ialah... ta pe la just aku je yg twu .
hurm , tu je kowt aku na kongsii ,, 

Salam ..
p/s:thanks usha blogg aku :]] !

SYAHIRAZAMRI:]] !

 


terima kasih kerana sudi membaca entry saya :))

No comments:

Post a Comment

iloveyou ♡